Aquaspinning

aquaspinning1Wat is aquaspinning,-cycling,-biking?

Aquaspinning is een nieuwe trend in de fietswereld! Je fietst op een bike die in het water staat en op aangepaste muziek. Je kan zo zeer intensief trainen en je fysieke conditie goed op peil houden zonder spieren of gewrichten te belasten. Dit dankzij de opwaartse druk van het water!

Daarnaast kan je mede door de druk van het water op je lichaam, veel sneller een verhoogd conditie niveau bereiken en op korte tijd enorm veel calorieen verbruiken, dit omdat je bloeddruk en hartslag lager is in het water.
Je kan dus veel intensiever te werk gaan dan bij sporten op het land.

Voor wie?

Aquaspinning is voor iedereen!
Zowel niet-sportievelingen, sporters, topsporters maar ook senioren, mensen met hartproblemen, knie-, heup-en rugklachten, reumapatienten en fibromyalgieproblematiek.
Voor topsporters is het ook een uitgelezen sport doordat de weerstand ook nog eens individueel per fiets kan bijgeregeld worden.

Wanneer?

Elke maandagochtend 9u30-10u15, dinsdagavond 18u45-19u30, 19u30-20u15, 20u15-21u, 21u-21u45 ; Vrijdagochtend van 9u30-10u15.
Voor aparte groepen (min 6 personen) een sessie  na afspraak altijd mogelijk.

Altijd reserveren!

Prijs?

Per beurt 12 euro of een 11-beurtenkaart voor 120 euro .

WAAR? Hof ter Clipsen ,Uitbreidingslaan 10 te Lokeren

Boek nu

OPGELET! Een fiets die gereserveerd wordt is altijd verplicht te betalen!

Een gereserveerde fiets kan je zelf ten laatste 48  uur voor de les nog annuleren via de website . Gelieve dit te respecteren!

Wil je graag mee aansluiten in onze aquaspinning whats-app groep , vraag het gerust aan Tineke .